| 0741 499 499 | 0757 101 819 | comenzi@maxjonel.ro
Articole 0
Selectează o Pagină

 

Credite pentru persoane fizice

Persoanele fizice pot face rate pentru utilaje de constructii pe loc on-line, prin intermediul TBI Credit.

Aplica acum on-line aici

Conditiile necesare ca un client sa fie eligibil pentru obtinerea unui credit sunt urmatoarele:

Salariati:

-minim 3 luni vechime la locul actual de munca

-peste 18 ani

-acord Prelucrare date cu caracter personal 

 Pensionari:

-sub 70 de ani

-decizia de pensionare (daca au sub 55 de ani)

-acord Prelucrare date cu caracter personal

 

Perioada de creditare este intre 6 luni si 60 de luni iar rata este fixa, si se plateste la orice punct PayPoint sau online. Suma maxima acordata 50.000 lei.

 

 

Leasing (persoane juridice) pentru Utilaje constructii

Pentru persoane juridice va sugeram leasing pentru utilaje de constructii oferit de BT, puteti aplica simplu online l

 

Card de credit BRD

BRD ofera un card de credit cu dobanda zero, cu un numar diferit de rate care depinde de promotiile bancii. Daca nu detii inca un asemenea card, poti aplica on-line si vei fi contactat de un reprezentant al bancii care iti va explica beneficiile acestui card de credit. Intreaba neaparat daca poti face rate fara dobanda cu acest card, si mai ales perioada cand poti face cumparaturi pentru a putea beneficia de rate cu dobanda zero pentru utilajele de constructii dorite.

Dupa ce achiti produsul cu cardul in magazinul nostru vei fi contactat de catre un reprezentant al bancii pentru a stabili numarul de rate in care vrei sa achiti utilajul de constructii achizitionat de la Maxjonel SRL.

 

Card de credit ING

ING va ofera un card de credit cu 3 rate cu 0% dobanda oriunde in lume, la cumparaturi de peste 500 lei si pana la 24 rate cu 0% dobanda la parteneri.
Iei cardul pe loc, fara alte acte.

Dupa ce achiti produsul cu cardul in magazinul nostru vei fi contactat de catre un reprezentant al bancii pentru a stabili numarul de rate in care vrei sa achiti utilajul de constructii achizitionat de la Maxjonel SRL.

 

Card de credit STAR BT

Banca Transilvania ofera un card de credit la care castigi puncte ce pot fi folosite pentru a face cumparaturi mai ieftine in magazinele partenere.

  • In calitate de detinator al acestui produs, beneficiati de o linie de credit acordata de maxim 5 venituri eligibile si nu mai mult de 25.000 Lei, in functie de scoring, cu conditia incadrarii in gradul de indatorare
  • Perioada creditarii este de 5 ani si poate fi prelungita automat
  • Dobanda este fixa, de 24% pe an
  • Nu ai nevoie de documente justificative pentru veniturile obtinute din salarii sau pensii
  • Este necesar sa ai vechimea de cel putin 3 luni la locul actual de munca
  • Rambursezi suma utilizata intre zilele de 1 si 25 ale lunii, cel putin 10% din valoarea imprumutului, nu conteaza daca ai retras banii de la bancomat sau ai facut cumparaturi
  • Trebuie sa ai varsta cuprinsa intre 18-60 ani, respectiv pana la 65 ani in cazul in care venitul este din pensie

Dupa ce achiti produsul  cu cardul in magazinul nostru vei fi contactat de catre un reprezentant al bancii pentru a stabili numarul de rate in care vrei sa achiti utilajul de constructii achizitionat de la Maxjonel SRL.

Fonduri nerambursabile (persoane juridice) pentru Utilaje constructii

Persoanele juridice pot aplica online pentru proiecte cu fonduri nerambursabile pentru achizitionarea de utilaje constructii. Pentru utilaje Turbosol, sau alte produse care nu au pretul afisat, faceti o cerere pentru pretul produsului dorit, la tel. 0757 101 819 sau prin e-mail comenzi@maxjonel.ro.

Dupa aceea va punem in legatura cu un consultant pentru fonduri UE