| 0741 499 499 | 0757 101 819 | comenzi@maxjonel.ro
Articole 0
Selectează o Pagină

Rate / Leasing / Fonduri nerambrsabile pentru utilaje de constructii

 

 

Leasing (persoane juridice) pentru Utilaje constructii

Pentru a obtine un Leasing pentru utilajul de constructii dorit, trimite Bilantul si Balanta contabila a anului anterior si pentru trimestrele incheiate din anul curent, datele firmei, la adresa de e-mail credite@maxjonel.ro

 

Credite pentru persoane fizice

Persoanele fizice pot face rate cu buletinul pentru utilaje de constructii in magazin, sau telefonic pentru achizitionarea produselor dorite, prin intermediul TBI Credit.

Puteti estima ratele dvs. prin simulatorul de rate aici

Conditiile si actele necesare ca un client sa fie eligibil pentru obtinerea unui credit sunt urmatoarele:

Salariati:

-minim 3 luni vechime la locul actual de munca

-peste 18 ani

-copie CI

-acord ANAF

-acord Prelucrare date cu caracter personal

-acord Birou de Credit

 

 Pensionari:

-copie CI

-copie ultimul cupon de pensie sau extrasul de cont pe ultimele doua luni (daca primeste pensia pe card si nu gaseste cuponul)

-decizia de pensionare (daca au sub 55 de ani)

-acord ANAF

-acord Prelucrare date cu caracter personal

-acord Birou de Credit

 

Perioada de creditare este intre 6 luni si 60 de luni iar rata este fixa, nu se emite card de cumparaturi si se plateste la orice punct PayPoint sau online aiciSuma maxima acordata 25.000 lei.

Descarca si completeaza/semneaza acordul de Prelucrare a datelor cu caracter personal

Descarca si completeaza/semneaza acordul ANAF si acordul Birou de Credit

Dupa completare trimiteti actele necesare scanate la adresa credite@maxjonel.ro si un numar de telefon de contact.

  Pentru a ne contacta telefonic apelati 0785 85 09 61 de Luni pana Vineri intre orele 08:30-16:30Ne puteti contacta 24/24  prin e-mail la credite@maxjonel.ro.

  Persoanele fizice pot cumpara si in rate fara dobanda pentru utilaje de constructii, doar cu plata la POS-ul din magazinul nostru situat in Bals, str. Fratii Buzesti 76A, jud. OLT.

  Pentru a putea beneficia de rate pentru utilajele de constructii comercializate de noi, persoana fizica trebuie sa fie posesoarea unui card de cumparaturi din cele mentionate mai jos (sau altele):

   

  Card de credit BRD

  BRD ofera un card de credit cu dobanda zero, cu un numar diferit de rate care depinde de promotiile bancii. Daca nu detii inca un asemenea card, poti aplica on-line si vei fi contactat de un reprezentant al bancii care iti va explica beneficiile acestui card de credit. Intreaba neaparat daca poti face rate fara dobanda cu acest card, si mai ales perioada cand poti face cumparaturi pentru a putea beneficia de rate cu dobanda zero pentru utilajele de constructii dorite.

  Dupa ce achiti produsul cu cardul in magazinul nostru vei fi contactat de catre un reprezentant al bancii pentru a stabili numarul de rate in care vrei sa achiti utilajul de constructii achizitionat de la Maxjonel SRL.

   

  Card de credit ING

  ING va ofera un card de credit cu 3 rate cu 0% dobanda oriunde in lume, la cumparaturi de peste 500 lei si pana la 24 rate cu 0% dobanda la parteneri.
  Iei cardul pe loc, fara alte acte.

  Dupa ce achiti produsul cu cardul in magazinul nostru vei fi contactat de catre un reprezentant al bancii pentru a stabili numarul de rate in care vrei sa achiti utilajul de constructii achizitionat de la Maxjonel SRL.

   

  Card de credit STAR BT

  Banca Transilvania ofera un card de credit la care castigi puncte ce pot fi folosite pentru a face cumparaturi mai ieftine in magazinele partenere.

  • In calitate de detinator al acestui produs, beneficiati de o linie de credit acordata de maxim 5 venituri eligibile si nu mai mult de 25.000 Lei, in functie de scoring, cu conditia incadrarii in gradul de indatorare
  • Perioada creditarii este de 5 ani si poate fi prelungita automat
  • Dobanda este fixa, de 24% pe an
  • Nu ai nevoie de documente justificative pentru veniturile obtinute din salarii sau pensii
  • Este necesar sa ai vechimea de cel putin 3 luni la locul actual de munca
  • Rambursezi suma utilizata intre zilele de 1 si 25 ale lunii, cel putin 10% din valoarea imprumutului, nu conteaza daca ai retras banii de la bancomat sau ai facut cumparaturi
  • Trebuie sa ai varsta cuprinsa intre 18-60 ani, respectiv pana la 65 ani in cazul in care venitul este din pensie

  Dupa ce achiti produsul  cu cardul in magazinul nostru vei fi contactat de catre un reprezentant al bancii pentru a stabili numarul de rate in care vrei sa achiti utilajul de constructii achizitionat de la Maxjonel SRL.

  Fonduri nerambursabile (persoane juridice) pentru Utilaje constructii

  Persoanele juridice pot aplica online pentru proiecte cu fonduri nerambursabile pentru achizitionarea de utilaje constructii. Pentru utilaje Turbosol, sau alte produse care nu au pretul afisat, faceti o cerere pentru pretul produsului dorit, la tel. 0757 101 819 sau prin e-mail comenzi@maxjonel.ro.

  Dupa aceea va punem in legatura cu un consultant pentru fonduri UE